Locatie

Ligging boerderij en poeliersbedrijf “De Hazendans”.

 

Voor diegene die niet precies weten waar de boerderij of het poeliersbedrijf zich bevinden, geven wij U onderstaande routes:

  1. Komende vanaf de Potteriestraat slaat u rechtsaf de Klokbekerstraat in. U rijdt door tot aan de groene kippenhokken aan uw linkerzijde. Direct voorbij deze hokken slaat u linksaf. U rijdt dan tussen het poeliersbedrijf en de boerderij naar boven;
  2. Komende vanaf  de Tongerseweg vanuit het centrum van Maastricht gaat u bij de verkeerslichten nabij de begraafplaats rechtsaf de Javastraat in (rijdt u op de Tongerseweg vanuit de Belgische grens, dan gaat u bij de verkeerslichten linksaf).  Doorrijden en bij de rotonde rechtdoor (2e afslag). Na ±75 meter linksaf, de Kremersdreef in. Vervolgens de derde straat rechtsaf, de Printersdreef.  Aan het het einde van de straat gaat u vanzelf naar links, het poeliersbedrijf vindt u achter het eerste witte woonhuis, de boederij 50 meter verderop.
  3. Komende vanaf  winkelcentrum Brusselse Poort rijdt u op de Dokter Bakstraat. Rotonde rechtdoor rijden (Keurmeestersdreef). Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf, daarna eerste straat links, Kremersdreef. Zie verder onder route 2
  4. Komende vanaf de wijk Daalhof gaat u voorbij het tankstation links in. U bevindt zich dan in de  Voldersdreef. Eerste straat rechts (Kremersdreef), daarna eerste straat links (Printersdreef). Aan het einde van de straat  bocht naar links.  Het poeliersbedrijf ligt achter het eerste woonhuis aan uw rechterkant, de boederij  50  meter verderop.

Like ons op Facebook: